Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
15 éve | Pánczél Miklósné | 0 hozzászólás
Gyenis Bernadett szakértőnk ötleteHozzávalók * gipszöntő forma * csokoládé * mazsola * mogyoró * dekor toll, cukormáz Elkészítése
|
15 éve | Pánczél Miklósné | 0 hozzászólás
Gyenis Bernadett szakértőnk ötleteHozzávalók, kellékek: * cukrászati hab alap * kék, sárga ételfesték * marcipán virágok * Dunakavics * fogvájó * barna, zöld papír * ragasztó Elkészítése: Kör alakú formában piskótát sütünk és ízlés szerint töltjük. A torta oldalát és tetejének egy részét fehér habbal díszítjük. A habhoz kék ételfestéket adunk és kitöltjük vele az előbb kihagyott részeket. A kék krémhez sárga ételfestéket adunk majd a zöld krémből is nyomunk a tortára. |
|
|
|
15 éve | Pánczél Miklósné | 0 hozzászólás
Gyenis Bernadett szakértőnk ötlete (nyomtatható sablonnal)
A torta hozzávalói megegyeznek a torta rajongóknak cím alatt leírtakkal. A nagy piskóta 9,a kisebb 5 tojásból készült. A díszítés hozzávalói és kellékei * habalap * csokoládé * zöld ételfesték * gumicukrok(Raspberries,Pico-Balla,Apple pencils) * gyümölcs zselé * kevés hullámkarton * fogvájó * 316. nyomtatható minta (Regisztráció, vagy belépés után elérhető) Elkészítése: A mintáról kivágott figurákat kis darab hullámkartonra ragasztjuk. |
Gyenis Bernadett receptjeHozzávalók: * 18 tojás * 18 ek.cukor * 8 ek. rétesliszt * 8 ek. finomliszt * 2 ek.kakaópor * késhegynyi sütőpor * 2 cs gesztenyemassza * 1l cukrászati habalap * 1 cs habpor * ételfestékek: sárga, kék, piros * kevés kakaópor a díszítéshez * 322. minta Elkészítése: A sablont kinyomtatjuk és a negatívját kivágjuk kézimunka, vagy körömollóval. A sablom fénymásológépben tetszés szerint nagyítható. |
15 éve | Pánczél Miklósné | 0 hozzászólás
| Kincses sziget torta |
Gyenis Bernadett szakértőnk receptje
Kivajazott, lisztezett, hőálló tálban piskótát sütünk.
Ízlés szerinti krémmel töltjük.
Kékre és zöldre színezett habbal díszítjük.
Kinder csokitojásból összegyűjtött kalóz és sárkány figurákkal díszítjük
Cukorgyöngyöket szórunk rá.
A fák elkészítési módja a Torta rajongóknak cím alatt megtalálható.
A képen látható torta hozzávalói, kellékei
Piskóta
* 8 tojás
* 8 ek.
Csoda gyümölcsök és csoda zöldségek
Bizonyos „csoda gyümölcsök” és „csoda zöldségek” olyan vegyületeket tartalmaznak, melyek csökkentik a szívbetegségek és bizonyos daganatos betegségek kialakulását.
A zöldségek és gyümölcsök hatóanyagai felerősítik egymás hatását, így együttesen képesek megfelelő hatást kifejteni (vitaminok, ásványi anyagok, rostok, antioxidánsok, flavonoidok). Ma már szinte teljesen elfogadott, hogy szoros kapcsolat van a daganatos betegségek előfordulása és a táplálkozás között.
Levesreceptek: Hideg nyári levesek
Sós hideg levesek
Nyáron nem kivánunk mást enni, mint valami hideg, üdítő, könnyű ételt. Nem kell senkinek töltött káposzta, csak valami hideg, valami üdítő. Hideg zöldséglevesek Hideg gyümölcslevesek Levesek levekből Zöldséglevesek díszítése Gyümölcslevesek díszítése Levesekre crostinik, croutonok Orosz hideg levesek Gyerekeknek Hideg zöldséglevesek |
15 éve | Pánczél Miklósné | 0 hozzászólás
Érdemes kipróbálni..
A HAGYMA
1919-ben, amikor az
influenzajárvány megölt 40 millió embert
(valószínű az USA-ban), volt egy orvos, aki sok farmert meglátogatott,
hogy megpróbáljon segíteni a járvány elterjedésében. Egyszer egy
családhoz érkezett, és csodálkozott, hogy mindenki egészséges. A
feleség közölte, hogy egy edényben hámozatlan hagymát tartanak a
szobában. Az orvos nem akarta elhinni, és kérte, hogy vizsgálhassa meg
a hagymát mikroszkóppal. A hagymában megtalálta az influenza vírust.
Igazi nyári csemege - sütés nélkül! David Mónika receptje.
Hozzávalók200 g babapiskóta 450 g tejföl 40 g vaníliás cukor 200 g porcukor 6-7 sárgabarack 20 g zselatin 0,5 l gyümölcslé
Elkészítés:Kerek-kapcsos tortaforma alját két soron kibélelem szorosan babapiskótával ![]() A tejfölt jól elkeverem a vaníliás és a porcukorral.
- majd a piskótára öntöm
8-10 órára hűtőbe teszem.
A barackokat felezem és kimagozom, a krém tetejére fektetem. |
15 éve | Pánczél Miklósné | 0 hozzászólás
Gyenis Bernadett ötlete a receptversenyre
Hozzávalók2db 0,5kg-os kenyér 2db zsemle 2db kifli vaj,szalámi,zöldségek,Piros Arany vagy ketchup fogvájó Elkészítése A kenyereket szeleteljük fel,minden szeletet kenjünk meg vajjal,ízlés szerint tegyünk rájuk szalámit és zöldségeket.
Az egyik kiflit vágjuk ketté,ezekből készítsük el a figurák farkát.
Az alkotórészeket fogvájóval rögzítsük egymáshoz. |
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás