Főző club Blog: 2011. július

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Főző club blogja - 2011. július

3 finom csirkés recept a nyárra!


Íme, három finom és különleges csirkés recept, amelyek frissek és ropogósak, hiszen a csirkét is ellehet több féle variációban is készíteni.

Csirkemell íjászmester módra

Finom csirkés receptet, amely a férjek kedvence is lehet, hiszen sörrel készül.

Hozzávalók:

40 dkg csirkemell filé,12 dkg vékony húsos szalonna, 1 tojás, 8 dkg liszt, 0,5 dl sör,1 dl tej, csipet só, olaj.

A húst megmossuk, majd kb. 2-3 cm kockákra vágjuk.

Tovább 

Mángoldos gesztenyekrémleves

Forrás: 
 dejofozni.blogspot
Mángoldos gesztenyekrémleves

Hozzávalók:

15 dkg mángold levél 
10 dkg Maroni natúr gesztenye 
2 fej hagyma 
1 gerezd fokhagyma 
0,7 dl Spar étolaj 
zöldségalaplé (vagy víz) 
2 dl tej 
1 kis doboz Spar 20%-os tejföl 
1 evőkanál tokaji borecet 
ízlés szerint só és bors

 

Elkészítés:

A hagymát és a fokhagymát előkészítjük, felszeleteljük és olajon megdinszteljük.

Utolsó hozzászólás

Anda Jozsef üzente 13 éve

készítsünk kezdjünk neki.

Tovább 

 

Gesztenyés pulykaragu sárga rókagombával

Forrás: 
 tucsokbogar.blogspot
Gesztenyés pulykaragu sárga rókagombával

Hozzávalók:
 
40 dkg pulykamell
3 dkg Spar Natur pur biovaj
15 dkg bacon szalonna
25 dkg sárga rókagomba
20 dkg Maroni natúr gesztenye 
1 csokor újhagyma
1 evőkanál friss finomra vágott kakukkfű
1-2 dl csontlé
1 dl fehérbor
1 dl tejszín
1 dl tejföl
1 evőkanál Spar Natur pur bio finomliszt
20 dkg fettuccine tészta
20 dkg spenótos fettuccine tészta
 
Elkészítés:
A szárított sárga rókagombát alaposan megmossuk, a nagyobb darabokat felszeleteljük, a kisebbeket egészben hagyjuk.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

VÁÓ nagyon szépen tálaltál

Tovább 

Kezdőlap › Marinált gesztenye és cukkini, polentával
Marinált gesztenye és cukkini, polentával
Forrás: 
 dejofozni.blogspot
Marinált gesztenye és cukkini, polentával

Hozzávalók:

1 db cukkini 
10 dkg Maroni hámozott egész gesztenye 
kb 3-4 evőkanál Spar napraforgó étolaj a sütéshez 
2 evőkanál sűrített paradicsom 
1 teáskanál cukor 
2-3 evőkanál citromlé 
petrezselyem 
 
bors 
paradicsomlé vagy víz

Elkészítés:

A cukkinit alaposan megmossuk, majd 1x1 centiméteres kockára vágjuk.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu