Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
3 finom csirkés recept a nyárra!
Íme, három finom és különleges csirkés recept, amelyek frissek és ropogósak, hiszen a csirkét is ellehet több féle variációban is készíteni.
Csirkemell íjászmester módra
Finom csirkés receptet, amely a férjek kedvence is lehet, hiszen sörrel készül.
Hozzávalók:
40 dkg csirkemell filé,12 dkg vékony húsos szalonna, 1 tojás, 8 dkg liszt, 0,5 dl sör,1 dl tej, csipet só, olaj.
A húst megmossuk, majd kb. 2-3 cm kockákra vágjuk.
13 éve | Anda Jozsef | 2 hozzászólás
Mángoldos gesztenyekrémleves
Hozzávalók: 15 dkg mángold levél Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát előkészítjük, felszeleteljük és olajon megdinszteljük.
10 dkg Maroni natúr gesztenye
2 fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
0,7 dl Spar étolaj
zöldségalaplé (vagy víz)
2 dl tej
1 kis doboz Spar 20%-os tejföl
1 evőkanál tokaji borecet
ízlés szerint só és bors
|
|
13 éve | Anda Jozsef | 1 hozzászólás
Gesztenyés pulykaragu sárga rókagombával
Hozzávalók:
40 dkg pulykamell
3 dkg Spar Natur pur biovaj
15 dkg bacon szalonna
25 dkg sárga rókagomba
20 dkg Maroni natúr gesztenye
1 csokor újhagyma
1 evőkanál friss finomra vágott kakukkfű
1-2 dl csontlé
1 dl fehérbor
1 dl tejszín
1 dl tejföl
1 evőkanál Spar Natur pur bio finomliszt
20 dkg fettuccine tészta
20 dkg spenótos fettuccine tészta
Elkészítés:
A szárított sárga rókagombát alaposan megmossuk, a nagyobb darabokat felszeleteljük, a kisebbeket egészben hagyjuk.
13 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Hozzávalók: 1 db cukkini Elkészítés: A cukkinit alaposan megmossuk, majd 1x1 centiméteres kockára vágjuk.
10 dkg Maroni hámozott egész gesztenye
kb 3-4 evőkanál Spar napraforgó étolaj a sütéshez
2 evőkanál sűrített paradicsom
1 teáskanál cukor
2-3 evőkanál citromlé
petrezselyem
só
bors
paradicsomlé vagy víz
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás