Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Főző club vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Főző club vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Főző club vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Főző club vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
 Érdemes kipróbálni..
			A HAGYMA
			      1919-ben, amikor az 
influenzajárvány megölt 40 millió embert
			(valószínű az USA-ban), volt egy orvos, aki sok farmert meglátogatott,
			hogy megpróbáljon segíteni a járvány elterjedésében. Egyszer egy
			családhoz érkezett, és csodálkozott, hogy mindenki egészséges. A
			feleség közölte, hogy egy edényben hámozatlan hagymát tartanak a
			szobában. Az orvos nem akarta elhinni, és kérte, hogy vizsgálhassa meg
			a hagymát mikroszkóppal. A hagymában megtalálta az influenza vírust.
			Szemmel láthatóan a hagyma bevonzotta a mikrobát, így tartva a
			családot egészségesen.
			     A cikk írója hallott egy történetet a fodrászától. Néhány éve az
			alkalmazottai és sok kuncsaftja is influenzások voltak. A következő
			évben több edényben hagymát helyezett el különböző helyre a fodrász
			helyiségben. Meglepetésére senki sem betegedett meg az alkalmazottai
			közül.
			   Egy másik eset: Egy illetőnek tüdőgyulladása volt. A hagyma mindkét
			végét levágta, majd az egyik végét felszúrta egy villára majd a villa
			nyelét beleállította egy vázába és a beteg paciens mellé helyezte az
			éjszakára. Reggelre a hagyma fekete lett a mikrobáktól. A cikk írója
			is kipróbálta ilyen esetben a hagymát, és utána jobban érezte magát.
			A megmaradt szeletelt nyers hagyma MÉRGEZŐ!
			Vagy süssük le azonnal, vagy dobjuk ki. A szendvicsbe rakott hagyma is
			másnap veszélyes.
			A fenti cikk szerint a megmaradt hagyma bevonzza a mikrobákat még egy
			éjszaka is, és másnap elkészítve nagyon mérgező lehet a mikrobák
			toxinjai miatt: gyomorrontást, epegyulladást és ételmérgezést okoz!!!
			(nem okozhat!)
			A romlott majonézes hagymás krumpli nem a majonéztől romlott!
| 
 | 
 | 
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Csoda gyümölcsök és csoda zöldségek
Hogyan termesszünk csipkebogyót?
Két hét alatt 3 kg fogyás: zsírégető bogyós gyümölcs-diétával!
Készítsünk ezüstfa - likőrt!