Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
![]() Hozzávalók: * 18 tojás * 18 ek.cukor * 8 ek. rétesliszt * 8 ek. finomliszt * 2 ek.kakaópor * késhegynyi sütőpor * 2 cs gesztenyemassza * 1l cukrászati habalap * 1 cs habpor * ételfestékek: sárga, kék, piros * kevés kakaópor a díszítéshez * 322. minta Elkészítése: A sablont kinyomtatjuk és a negatívját kivágjuk kézimunka, vagy körömollóval. A sablom fénymásológépben tetszés szerint nagyítható. Téglalap alakú piskótát sütünk. Félbehajtott papírra egy fél pajzs formát rajzolunk, kivágjuk. A piskóta tetejére tesszük, körbevágjuk. A tortát ízlés szerinti krémmel töltjük,majd a képeken látható módon díszítjük ételfestékkel színezett habbal. A mintát kinyomtatjuk, a ló formát kivágjuk, a tortára tesszük és kakaóporral megszórjuk. A tejszínt felverjük, fixálóként 1 habport adunk hozzá. A gesztenyemasszát villával széttörjük majd ízlés szerinti mennyiségű habot keverünk hozzá. Ezzel töltjük a tortát. A hab másik felét felhasználjuk a díszítéshez. ![]() ![]() |
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Autópálya torta
Virágcsokor torta
Hógolyók
Kerekerdő torta