Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Igazi nyári csemege - sütés nélkül! David Mónika receptje.
Hozzávalók 200 g babapiskóta 450 g tejföl 40 g vaníliás cukor 200 g porcukor 6-7 sárgabarack 20 g zselatin 0,5 l gyümölcslé Elkészítés: Kerek-kapcsos tortaforma alját két soron kibélelem szorosan babapiskótával A tejfölt jól elkeverem a vaníliás és a porcukorral. - majd a piskótára öntöm 8-10 órára hűtőbe teszem. A barackokat felezem és kimagozom, a krém tetejére fektetem. (Bármilyen gyümölccsel készíthető!) A zselatint a gyümölcsléből előírás szerint elkészítem és a torta tetejére öntöm, amint el kezd dermedni. Hűtőben hagyom teljes dermedésig. Ha a zselatin megdermedt, késsel körbevágom a forma mentén, és óvatosan leemelem a tortáról. A tetejét friss mentával díszítem, de tejszínhabbal is nagyon mutatós és finom! |
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Levesreceptek: Hideg nyári levesek
Mókás szendvicsek
Spenót fasirt
Ízutazás hazai tájakon