Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Báranygerinc rozmaringos zsemlében sütve
JÓ TANÁCSOK - A báránygerincet elkészíthetjük angolosan, félangolosan vagy jól átsütve. Az angolos pecsenye vágásfelülete teljes egészében rózsaszín, de cseppet sem véres, a hús tapintásra puha. Ennek sütési ideje 18-20 perc. A félangolosnak csak a közepe rózsaszínű, kívülről tapintásra rugalmas, és 25 percig sül. A jól átsütött hús vágásfelülete kicsit sem rózsaszín,tapintásra kemény, 30-32 percig sül. - A báránygerincet rozmaringos zsemleburok nélkül is megsüthetjük.
14 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Narancsos kacsa
Hozzávalók:
1 db kacsa, 1csomag szárnyasfűszer, a hasüregbe: 1db alma, 1db narancs, 1 db citrom.
A narancs mártáshoz:6 db narancs, 1 db citromnak a leve,5dkg cukor, 1dl bor tetszés szerint, 3 dkg vaj, 5 cl narancslikőr
Elkészítés:
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó
eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a
szárnyasfűszerrel. A hasüregbe belerakjuk a gyümölcsöket, és a két lábát
összekötjük, a szárnyak végét pedig a szárnycsont mögé tekerjük.
|
|
14 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Tésztában sült szűzpecsenye
Hozzávalók:
8 SZEMÉLYRE: 1 szép nagy szűzpecsenye(kb.60-65 dkg) só, őrölt bors, 4 evőkanál olaj, 1 kisebb zellergumó, 2 sárgarépa, fél szál póréhagyma, 15 dkg gomba, 10 dkg vaj, 1 evőkanálliszt, 1 tojás, 1 csomag (35 dkg) fagyasztott vajastészta, a tészta nyújtásához: egy kevés liszt megkenéséhez: 1 tojás a salátához: 50 dkg megtisztított karfiol (fagyasztott is lehet), 30 dkg fagyasztott zöldbab, 30 dkg fagyasztott kukorica, só, 30 dkg konzerv vörösbab, fél csokor petrezselyem, citromlé, 4 dl kész tartármártás
Elkészítés:
A szűzpecsenyét lehártyázzuk, a húst megsózzuk, megborsozzuk, és egy kevés forró olajon, nagy lángon körös-körül megpirítjuk, vagyis elősütjük.
14 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Balatoni fogas rolád, bardirozva, zöld spárgával mozaikolva.
A RECEPTET BALAI ATTILA BALATONFÜREDI ÉLETMŰDÍJAS MESTERSZAKÁCCSAL készítettük a TV műsoromban
Fotók: Receptbazár
Hozzávalók:
4 személyre:
60 dkg Fogas filé, 1 db tojás, 1 dkg só, 10 dkg citrom, 2 dkg halfűszer, 20 dkg baconszalonna szeletelt, 20 dkg zöld spárga mirelit, 1 csomag kapor, 1 csomag rétes lap, 0.5 dl olíva olaj, 1 kisebb vöröshagyma, 15 dkg kaliforniai paprika, 1cs.
14 éve | Anda Jozsef | 1 hozzászólás
Vaníliás õszibarack (4 személyre)
Hozzávalók: 1 üveg õszibarackbefõtt, 1 zacskó vaníliás pudingpor, 5 dl tej, 1 vaníliás cukor, ízlés szerint porcukor.
Az õszibarackbefõttet levébõl leszûrjük, ha szükséges, kimagozzuk és elfelezzük, majd csíkokra vágjuk. A vaníliapudingot a zacskón lévõ elõírás szerint megfõzzük, cukorral és a vaníliás cukorral erõsítjük az ízét. Kompótos tálkákban elosztjuk a gyümölcsöt, majd ráöntjük a még meleg pudingot. Tetejét kristálycukorral sûrûn behintjük, így nem bõrösödik meg.
14 éve | szj aori | 0 hozzászólás
Sziasztok
Keleti ételek elkészítését tudom nektek ajánlani wokban.
Ajándéknak sem utolsó.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás