Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Báranygerinc rozmaringos zsemlében sütve
JÓ TANÁCSOK
- A báránygerincet elkészíthetjük angolosan, félangolosan vagy jól
átsütve. Az angolos pecsenye vágásfelülete teljes egészében rózsaszín,
de cseppet sem véres, a hús tapintásra puha. Ennek sütési ideje 18-20
perc. A félangolosnak csak a közepe rózsaszínű, kívülről tapintásra
rugalmas, és 25 percig sül. A jól átsütött hús vágásfelülete kicsit sem
rózsaszín,tapintásra kemény, 30-32 percig sül.
15 éve | Anda Jozsef | 1 hozzászólás
Húsvéti sonka
Pár szó a sonkáról és tanács a főzéshez!
Magyarországon a húsvét elképzelhetetlen főtt sonka, főtt tojás, torma
és kalács nélkül. A disznóhús tartósítására a szükség vitte rá az
embereket: muszáj volt a téli hónapokra is húst raktározniuk, amit sós
páclében érleltek és füstöléssel tartósítottak. A legjobb falatok azaz a
sonka, húsvétkor került elő a kamrából az asztalra. A sonka főzése.
Főzés elött pár órára hideg vízbe tesszük, így kiázik belőle a sok só.
|
|
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
<<Előző Következő>> Hozzávalók
Recept
Megmossuk a kaliforniai paprikákat, félbe vágjuk, kivesszük a magházat és megsózzuk, félre tesszük.
El készítjük a tölteléket.
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
<<Előző Következő>> Hozzávalók
Recept
A nagy kagylókat forró, sós vízben megfőzzük, vigyázva, hogy keverés közben ne törjük össze. Közben elkészítjük a tölteléket.
15 éve | Anda Jozsef | 1 hozzászólás
Húsvéti vendégváró falatok
Közeleg a Húsvét ideje, ilyenkor a rokonok,
barátok gyakrabban keresik fel egymást. Olykor persze váratlanul is.
Hogy ilyenkor se jöjjünk zavarba, tarthatunk otthon egy-két hidegen
fogyasztható, Húsvétra jellemző ételt.
Elkészítés: |
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
<<Előző Következő>> Hozzávalók
Recept
A sárgarépát megtisztítom, a nagylyukú reszelőn lereszelem.
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
<<Előző Következő>> Hozzávalók
Recept
Villával összetöröm a sajtot, minél krémesebb az állaga annál jobb.
A tojásokat apró kockára felvágom, és a tejfölt, meg a felaprított metélőhagymát belekeverem.
Egy kis borsot keverek még hozzá, sózni nem kell, mivel a feta sajt önmagában is sós.
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
<<Előző Következő>> Hozzávalók
Recept
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Recept
<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:238; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->
A csirkemell filét kb.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás