Főző club: RECEPTEK

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kagylótészta bazsalikomos hússal töltve
Gombkötő Réka Márta receptje

 

<<Előző    Következő>> Hozzávalók
  • 40db kagylótészta (conchiglioni)
  • 70 dkg darált pulykahús
  • 1 tojás
  • őrölt bors
  • 1 mokkáskanál fűszerpaprika
  • 3 szál zöldhagyma
  • 2 szál friss bazsalikom
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 5 dkg vaj

 

Recept

A nagy kagylókat  forró, sós vízben megfőzzük, vigyázva, hogy keverés közben ne törjük össze. Közben elkészítjük a tölteléket. A darált pulykahúst tálba tesszük, hozzáadjuk a tojást, és sóval, borssal, fűszerpaprikával,v ékony karikákra szelt zöldhagymával (lilahagymával is finom), aprított bazsalikommal fűszerezzük. Ezután a húsos tölteléket jól összedolgozzuk, és belekeverjük a reszelt sajtot, ami ízlés szerint lehet  trappista vagy pizza mozzarella is. Ha a tészta puhára főtt, szűrjük, mindegyiket megtöltjük a bazsalikomos pulykahússal, majd vajjal kikent tepsibe szorosan egymás mellé helyezzük, és 180 fokos sütőben pirosra sütjük. Ha elkészült,f orrón tálaljuk. Én zöldsalátát készítettem hozzá.

 

Kagylótészta 
bazsalikomos hússal töltve
Kagylótészta bazsalikomos hússal töltve

Címkék: a magyar konyha remekei

Kapcsolódó bejegyzések:

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu