Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
<<Előző Következő>> Hozzávalók
Recept
A nagy kagylókat forró, sós vízben megfőzzük, vigyázva, hogy keverés közben ne törjük össze. Közben elkészítjük a tölteléket. A darált pulykahúst tálba tesszük, hozzáadjuk a tojást, és sóval, borssal, fűszerpaprikával,v ékony karikákra szelt zöldhagymával (lilahagymával is finom), aprított bazsalikommal fűszerezzük. Ezután a húsos tölteléket jól összedolgozzuk, és belekeverjük a reszelt sajtot, ami ízlés szerint lehet trappista vagy pizza mozzarella is. Ha a tészta puhára főtt, szűrjük, mindegyiket megtöltjük a bazsalikomos pulykahússal, majd vajjal kikent tepsibe szorosan egymás mellé helyezzük, és 180 fokos sütőben pirosra sütjük. Ha elkészült,f orrón tálaljuk. Én zöldsalátát készítettem hozzá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK