Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Szerintem plusz köretet nem is kíván ez a sütőben sült csirke, a paradicsom és a morzsa pont elég hozzá. Bazsalikomos pestót minden nagyobb közértben kapni, télen a friss bazsalikomot helyettesíthetjük vele.
Hozzávalók 4 személyre:
•
4 darab csirkemellfilé
• 20 szem koktélparadicsom
• 6 púpozott
evőkanál zsemlemorzsa
• 10 dkg bazsalikomos pesto
• olívaolaj
• só, bors
A megmosott, szárazra törölt csirkemelleket vágjuk be oldalról, hajtsuk ki, majd kenjük meg a pestóval, hajtsuk vissza.
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Hozzávalók (2 adag)
Öntet:
Elkészítés:
A
krumplit megmossuk, felkarikázzuk (ha nagyon apró szemű, egyben
hagyjuk).
|
|
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Füstölt sonka paradicsomsalátával (15 perc)
Hozzávalók: 2 fej lilahagyma, fél dl olívaolaj, fél dl fehérborecet, 1 tk. kristálycukor, 30 dkg szeletelt füstölt parasztsonka, 20 dkg koktélparadicsom, 20 dkg csomagolt salátakeverék (tisztított).
A lilahagymát finomra vágjuk, összekeverjük az olívaolajjal, fehérborecettel és a kristálycukorral. Ha a cukor felolvadt, belekeverjük a félbevágott koktélparadicsomokat. Tányérra tesszük a megmosott salátát, ráfektetjük a sonkaszeleteket és a tetejére szedjük a paradicsomsalátát.
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
<<Előző Következő>> Hozzávalók
Recept
Megfőzöm a tarját ételíizesítős vízben. Amikor megpuhult, előmelegített sütőbe teszem a tarját, amit elötte már beízesítettem foghagymával, ételízesítővel és jó sok borrsal, és sütöm 180 fokon, 20 percet.
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
<<Előző Következő>> Hozzávalók
Recept
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
<<Előző Következő>> Hozzávalók
Recept
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
<<Előző Következő>> Hozzávalók
Recept
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
<<Előző Következő>> Hozzávalók
Recept
15 éve | Anda Jozsef | 2 hozzászólás
<<Előző Következő>> Hozzávalók
Recept
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
<<Előző Következő>> Hozzávalók
Recept
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás