Főző club: RECEPTEK

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Töltöt sült paprika
Tánczosné Ildikó receptje

 

<<Előző    Következő>> Hozzávalók
  • 4 Személyre:
  • 2 db Kaliforniai paprika
  • 1 fej lila hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 db Tv paprika
  • 3db paradicsom
  • 20 dkg Bacon szalonna
  • 15 dkg Trappista sajt
  • 4 evőkanál Oliva olaj
  • só,
  • bors,
  • grill fűszer

 

Recept

Megmossuk a kaliforniai paprikákat, félbe vágjuk, kivesszük a magházat és megsózzuk, félre tesszük.

El készítjük  a tölteléket.
A lila hagymát ,fokhagymát meg pucoljuk és apróra vágjuk.
A paradicsomot és a tv paprikát  megmossuk,  eltávolítjuk a paprika magját és apróra összevágjuk. A hagymát, paprikát, paradicsomot sóval, borssal, grill fűszerrel és a 4 evőkanál olíva olajjal el keverjük és betöltjük  a fél kaliforniai paprikába. A tetejükre bacon szalonnát
 teszünk, betesszük a sütőbe, 180 fokon, 20 percig  sütjük, majd rá tesszük a reszelt sajtot és még 10 percig sütjük. Amikor elkészült kétszersültet helyezünk alá .
Lehet még reszelt sajt helyett lapka sajtot rakni a tetejükre.
Jó étvágyat hozzá!

 

Töltöt sült paprika
Töltöt sült paprika

Címkék: a magyar konyha remekei

Kapcsolódó bejegyzések:

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu