Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Gesztenyebomba babapiskótával
Bakosné L. Alíz receptje
Hozzávalók:
4 csomag gesztenyemassza
25 dkg vaj
1 dl rum
1/2 dl víz
1 csomag instant zselatin
500 ml cukrász tejszín
babapiskóta
![]() |
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Recept
A csirkecombokat megmosom, kettévágom és jól megborsozom. Tűzálló tálba teszem őket, rájuk karikázom a vöröshagymát, a húsleves kockákat szétmorzsolom és felöntöm a sörrel. Kb. 250 fokon először letakarva sütöm 30 percig, majd a fóliát levéve oldalanként még 30-30 percig sütöm.
|
|
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Recept
Réteslapot kettesével kiterítem, vékonyan megkenem olajjal és rárakom a megtöltött palacsintákat úgy, hogy 1 túrós,1 diós, tétejére 1 mákos, ezt megismétlem mégegyszer, hogy végig érje a rétes lapot hosszában, és szépen feltekerem.
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Recept
Piskóta készítése:
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Recept
Elkészítés:
Összekeverem a
hozzávalókat, hogy a tészta szép sima legyen, lehet robotgéppel is.
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Recept
A barbecue szósz elkészítési módja a következő:
A hagymát a megtisztítása után finomra vágjuk, a fokhagymát szétnyomjuk, a chilit hosszában szétvágjuk, a magjait eltávolítjuk, majd vékony karikákra vágjuk.
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Recept
A csirkemellet szeletekre vágom, majd ízesítem egy pici borssal és ételízesítővel, majd alufóliába rakom. Rakok rá egy kis kanál margarint és olajat. Majd negyed órát sütöm 200 fokon. E közben főzöm a rizst.
Ha megsült a csirke kiveszem, egy rizst egy tepsibe öntöm, majd rakok egy sor húst és egy sor ananászt, majd megint egy sor hús és egy sor ananász.
15 éve | Anda Jozsef | 0 hozzászólás
Almás máglyarakás kiflivel (Máglyarakás 2.) recept
Almás réteghez:
Habhoz:
Finom, gyorsan elkészül és nem kell azon gondolkodni, meddig áll el!
15 éve | Anda Jozsef | 1 hozzászólás
Máglyarakás recept
15 éve | Eipl Jánosné | 0 hozzászólás
Kedves Jóska! S.O.S !!!
Tegnap a TV-ben a Máglyarakásról volt szó, és mitagadás, nagyon megkívánta a család.
Viszont én már nagyon régen, még fiatalasszony koromban készítettem ilyent, ezért szeretnélek megkérni, ha tudsz egy jó receptet, légyszíves feltenni ide, hadd színesítse a klub palettáját ez a csodálatos édesség! Köszönöm szépen.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás