Főző club: RECEPTEK

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Töltött gomba
Hermán Csabáné Renáta receptje

 

<<Előző    Következő>> Hozzávalók
  • 6 db nagy gombafej
  • 1kg burgonya
  • 3db szikkadt kifli vagy 3 szelet kenyér
  • 1 tojás
  • 1 fej hagyma
  • 2 májkrém vagy ua. kenőmájas
  • 1 csokor petrezselyemzöld (1kanál a szárítottból)
  • 1 csapott kávéskanál fehér bors
  • 1 teáskanál delikát
  • 2 gerezd foghagyma
  • 1 kis doboz tejföl vagy frissföl
  • pár csík pritamin paprika, de ezt el is lehet hagyni

 

Recept
Veszed a nagy gombafejeket megpucolod, megmosod, és krumpliágyra teszed. Majd kiflit vagy kenyeret áztatsz le vízben, a képen látható 6db nagy gombafejhez 3 kiflit áztattam, majd  kinyomkodás után, egy tojás bele, 1 hagyma felkockázva, kenőmájas vagy májkrém,  ízlés szerint petrezselyem, őrölt fekete bors és a gomba szárat apróra beleszeleteltem, majd ételízesítővel ízesítettem még. A tetejére szeltem pritamin paprikát, és foghagymás tejföl tettem még rá, arra is ételízesítő került, majd irány a sütőbe.
Sülési idő 30-35 perc közepes lángon!
Sok sikert hozzá és jó étvágyat!

 

Töltött gomba
Töltött gomba

Címkék: a magyar konyha remekei

Kapcsolódó bejegyzések:

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu