Főző club: RECEPTEK

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Timi féle tejfölös...
Králl Norbertné receptje

 

<<Előző    Következő>> Hozzávalók
  • 4 szelet sertéskaraj
  • 1 kis pohár tejföl
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál olívaolaj
  • bors
  • 1 kávéskanál sertésfűszer (bármilyen)
  • szeletelt baconszalonna
  • trappista sajt
  • kevés sertészsír

 

Recept
A húsokat egy éjszakával előtte bepácolom az alábbiakba: kis edényben összekeverem a tejfölt , egy kávéskanál olívaolajjal, a 3 gerezd fokhagymával, ízlés szerint sózom, borsozom, illetve teszek bele egy kávéskanál sertésfűszert. Megkóstolom, mielőtt a húst beleteszem, és ha még szükséges, ízesítem. Ebbe beleteszem a husit, és éjszakára úgy hagyom (hűtőben). Másnap a húst "lecsepegtetem" majd betekerem a szeletelt baconszalonnába. Beleteszem egy jénaiba, aminek van teteje. Ráborítom a maradék  "ízes" tejfölt. Reszelek rá egy jó adag sajtot. Az edény tetejét ráteszem, és előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 60- 70 percet sütöm. Ha nem olyan friss a hús, akkor elképzelhető, hogy még kis sütést kíván. Ezt villával ellenőrizhetjük. Ha már megsült, leveszem a fedőt, és légkeverésen kicsit megpirítom.
Tálalhatom sült krumplival, és bármilyen finom savanyúsággal.
Saját készítmény.
Jó étvágyat!

 

Timi féle tejfölös...
Timi féle tejfölös...

Címkék: a magyar konyha remekei

Kapcsolódó bejegyzések:

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu