Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók (2 adag)
Öntet:
Elkészítés:
A
krumplit megmossuk, felkarikázzuk (ha nagyon apró szemű, egyben
hagyjuk).
Az egész fokhagymagerezddel és babérlevéllel ízesített sós
vízben, fedő alatt puhára pároljuk.
Közben összekeverjük az
öntetet: a fehérborecethez adjuk a citromlét és a sót, elkeverjük (ez
azért fontos, mert a só később nem oldódna fel). Hozzáadjuk a
juharszirupot (vagy mézet), majd lassan, állandó keverés mellett
hozzáadjuk az olívaolajat, hogy sűrű, homogén emulziót kapjunk.
Amikor
a krumpli megfőtt, kissé lehűtjük, majd ráöntjük az öntetet, hogy egy
részét beszívja. Összeforgatjuk a felkarikázott újhagymával. A
császárszalonnát felkockázzuk, és serpenyőben ropogósra sütjük.
Tálaláskor
friss tormát reszelünk rá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK