Főző club: RECEPTEK

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Töltött kacsa
Ledacs Kiss László receptje

 

<<Előző    Következő>> Hozzávalók
  • kacsa
  • hagyma
  • zsemle
  • 1 db fiatal kacsa
  • 2 db zsemle
  • 2 dl tej
  • 2 to­jás
  • 3 dkg zsír
  • 3 dkg hagyma
  • 1/2 dkg törött bors
  • 2 g ma­joránna
  • 1 csomó zöld petrezselyem

 

Recept
Töltött kacsát a következő módon készítjük el. A hasát felvágjuk és eltávolítjuk a belsőrészt. A begyét a nyakán keresztül távolítjuk el, ott sem vágjuk.
Ezután a bőrét a mellén és a combok táján egy késsel óvatosan elválasztjuk a hústól és a nyakbőrnél betöltjük a tölteléket.

Töltelék elkészítése: forró zsíron, a finomra vágott hagymát megpirítjuk, ezt követően hozzáadjuk a finomra vágott zöldpetrezselymet, a megmosott, apróra vágott májat, sózzuk, borsozzuk és végül hozzákeverjük a tejben áztatott és kicsavart zsemléket és a két tojást.

A töltés előtt a kacsát kívül-belül besózzuk és belsejébe majoránnát szórunk, közepesen forró sütőben, saját zsírjával locsolva pirosra sütjük. (Használhatunk sütőfóliát is)
Mindenkinek ajánlom, hogy készítse el mert nagyon finom.

 

Töltött kacsa
Töltött kacsa

Címkék: a magyar konyha remekei

Kapcsolódó bejegyzések:

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu