Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Vaníliás õszibarack (4 személyre)
Hozzávalók: 1 üveg õszibarackbefõtt, 1 zacskó vaníliás pudingpor, 5 dl tej, 1 vaníliás cukor, ízlés szerint porcukor.
Az õszibarackbefõttet levébõl leszûrjük, ha szükséges, kimagozzuk és elfelezzük, majd csíkokra vágjuk. A vaníliapudingot a zacskón lévõ elõírás szerint megfõzzük, cukorral és a vaníliás cukorral erõsítjük az ízét. Kompótos tálkákban elosztjuk a gyümölcsöt, majd ráöntjük a még meleg pudingot. Tetejét kristálycukorral sûrûn behintjük, így nem bõrösödik meg. Ha kihûlt, letakarva betesszük a hûtõszekrénybe. Fél nap múlva fogyasztható.
Elkészítési ideje: kb. 40 perc.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!