Főző club: RECEPTEK

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Balatoni fogas rolád, bardirozva, zöld spárgával mozaikolva.

A RECEPTET  BALAI ATTILA BALATONFÜREDI  ÉLETMŰDÍJAS MESTERSZAKÁCCSAL készítettük a TV műsoromban 

Fotók: Receptbazár

Hozzávalók:

4 személyre:

60 dkg Fogas filé, 1 db tojás, 1 dkg só, 10 dkg citrom, 2 dkg halfűszer, 20 dkg baconszalonna szeletelt, 20 dkg zöld spárga mirelit, 1 csomag kapor, 1 csomag rétes lap, 0.5 dl olíva olaj, 1 kisebb vöröshagyma, 15 dkg kaliforniai paprika, 1cs. petrezselyem, 1 cs. Újhagyma, 80 dkg burgonya, 0.5 dl tejföl 

Elkészítés:

A fogas filét sózzuk, fűszerezzük, majd baconszalonnát alufóliára terítünk. Majd a fogas filét formázzuk és a leesett darabokat ledaráljuk és tejszínnel és petrezselyem zölddel, sóval és kaliforniai paprikával ízesítjük. A fogas filét meg kenjük tojásfehérjével és ráterítjük a baconszalonnára és rákenjük, a ledarált pépet majd az előfőzött zöld spárgát szépen
bele helyezzük, kis olvasztott vajjal megkenjük, majd az egészet felgöngyöljük, és az alufóliában tekerjük, erősen meghúzzuk majd 30 percet gőzös sütőben 180 °C fokon sütjük.
PAPRIKA MÁRTÁST úgy készítjük, hogy kaliforniai paprikából lecsót készítünk és a végén le turmixoljuk és kész a mártás.
ÚJHAGYMÁS KRUMPLIS RÉTES készítése. A burgonyát héjában megfőzzük és melegen áttörjük majd vajon a zöldhagymát megfonnyasztjuk majd olajozott réteslapra a burgonyás hagymás tölteléket rakjuk és tejföllel meglocsoljuk és felgöngyöljük. 20 percre sütőben 180 fokon meg sütjük. A halat karikára szeljük, rétessel és a mártással tálaljuk.
Citromfűvel és grillezett cukkínivel díszítjük.

Címkék: a magyar konyha remekei

Kapcsolódó bejegyzések:

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu