Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Balatoni fogas rolád, bardirozva, zöld spárgával mozaikolva.
A RECEPTET BALAI ATTILA BALATONFÜREDI ÉLETMŰDÍJAS MESTERSZAKÁCCSAL készítettük a TV műsoromban
Fotók: Receptbazár
Hozzávalók:
4 személyre:
60 dkg Fogas filé, 1 db tojás, 1 dkg só, 10 dkg citrom, 2 dkg halfűszer, 20 dkg baconszalonna szeletelt, 20 dkg zöld spárga mirelit, 1 csomag kapor, 1 csomag rétes lap, 0.5 dl olíva olaj, 1 kisebb vöröshagyma, 15 dkg kaliforniai paprika, 1cs. petrezselyem, 1 cs. Újhagyma, 80 dkg burgonya, 0.5 dl tejföl
Elkészítés:
A fogas filét sózzuk, fűszerezzük,
majd baconszalonnát alufóliára terítünk. Majd a fogas filét formázzuk és
a leesett darabokat ledaráljuk és tejszínnel és petrezselyem zölddel,
sóval és kaliforniai paprikával ízesítjük. A fogas filét meg kenjük
tojásfehérjével és ráterítjük a baconszalonnára és rákenjük, a ledarált
pépet majd az előfőzött zöld spárgát szépen
bele helyezzük, kis
olvasztott vajjal megkenjük, majd az egészet felgöngyöljük, és az
alufóliában tekerjük, erősen meghúzzuk majd 30 percet gőzös sütőben 180
°C fokon sütjük.
PAPRIKA MÁRTÁST úgy készítjük, hogy kaliforniai paprikából lecsót készítünk és a végén le turmixoljuk és kész a mártás.
ÚJHAGYMÁS
KRUMPLIS RÉTES készítése. A burgonyát héjában megfőzzük és melegen
áttörjük majd vajon a zöldhagymát megfonnyasztjuk majd olajozott
réteslapra a burgonyás hagymás tölteléket rakjuk és tejföllel
meglocsoljuk és felgöngyöljük. 20 percre sütőben 180 fokon meg sütjük. A
halat karikára szeljük, rétessel és a mártással tálaljuk.
Citromfűvel és grillezett cukkínivel díszítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK