Főző club: Magyar konyha

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Gesztenyés pulykaragu sárga rókagombával

Forrás: 
 tucsokbogar.blogspot
Gesztenyés pulykaragu sárga rókagombával

Hozzávalók:
 
40 dkg pulykamell
3 dkg Spar Natur pur biovaj
15 dkg bacon szalonna
25 dkg sárga rókagomba
20 dkg Maroni natúr gesztenye 
1 csokor újhagyma
1 evőkanál friss finomra vágott kakukkfű
1-2 dl csontlé
1 dl fehérbor
1 dl tejszín
1 dl tejföl
1 evőkanál Spar Natur pur bio finomliszt
20 dkg fettuccine tészta
20 dkg spenótos fettuccine tészta
 
Elkészítés:
A szárított sárga rókagombát alaposan megmossuk, a nagyobb darabokat felszeleteljük, a kisebbeket egészben hagyjuk. A pulykahúst kisebb kockákra vágjuk. Az újhagymát karikára vágjuk és egy csipetnyi sóval a felhevített vajban üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott pulykamellet, sózzuk, borsozzuk és addig pirítjuk, amíg a hús kifehéredik. Ekkor beletesszük a csíkokra vágott bacon szalonnát, a gombát és a hámozott előfőzött gesztenye szemeket. Pár percig együtt forraljuk. Felöntjük a borral és együtt pároljuk tovább.
Amikor a levét elfőtte a folyadékot csontlével pótoljuk. Ha már majdnem teljesen kész van, a tejfölből, a tejszínből és a lisztből habarást készítünk, hozzámerünk egy keveset a ragu forró levéből, simára keverjük, majd a húshoz adjuk, a finomra vágott kakukkfűvel együtt. Végül állandó kevergetés mellett jól kiforraljuk. A kétféle kifőzött tésztával tálaljuk.

Címkék: receptek

Kapcsolódó bejegyzések:

  Magyar konyha

  Magyar konyha

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

VÁÓ nagyon szépen tálaltál

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu