Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Gesztenyés pulykaragu sárga rókagombával
Hozzávalók:
40 dkg pulykamell
3 dkg Spar Natur pur biovaj
15 dkg bacon szalonna
25 dkg sárga rókagomba
20 dkg Maroni natúr gesztenye
1 csokor újhagyma
1 evőkanál friss finomra vágott kakukkfű
1-2 dl csontlé
1 dl fehérbor
1 dl tejszín
1 dl tejföl
1 evőkanál Spar Natur pur bio finomliszt
20 dkg fettuccine tészta
20 dkg spenótos fettuccine tészta
Elkészítés:
A szárított sárga rókagombát alaposan megmossuk, a nagyobb darabokat felszeleteljük, a kisebbeket egészben hagyjuk. A pulykahúst kisebb kockákra vágjuk. Az újhagymát karikára vágjuk és egy csipetnyi sóval a felhevített vajban üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott pulykamellet, sózzuk, borsozzuk és addig pirítjuk, amíg a hús kifehéredik. Ekkor beletesszük a csíkokra vágott bacon szalonnát, a gombát és a hámozott előfőzött gesztenye szemeket. Pár percig együtt forraljuk. Felöntjük a borral és együtt pároljuk tovább.
Amikor a levét elfőtte a folyadékot csontlével pótoljuk. Ha már majdnem teljesen kész van, a tejfölből, a tejszínből és a lisztből habarást készítünk, hozzámerünk egy keveset a ragu forró levéből, simára keverjük, majd a húshoz adjuk, a finomra vágott kakukkfűvel együtt. Végül állandó kevergetés mellett jól kiforraljuk. A kétféle kifőzött tésztával tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Magyar konyha
Magyar konyha