Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: 1 db cukkini Elkészítés: A cukkinit alaposan megmossuk, majd 1x1 centiméteres kockára vágjuk. A gesztenyét először félbe, majd még kettőbe vágjuk. Olajat hevítünk egy serpenyőben, majd abban megsütjük a gombát, amikor már elkészült, beletesszük a gesztenyét. Pár perc után beletesszük a sűrített paradicsomot, ízesítjük sóval, cukorral és borssal. Felöntjük annyi vízzel (kb. 1 dl), hogy krémes állagú legyen. További 5 percet "főzzük", majd lehúzzuk a tűzről. Ekkor facsarjunk bele citromot, és szórjuk meg apróra vágott friss petrezselyemmel. A hideg marinált zöldségeket grillezett snidlinges polentakoronggal tálaljuk.
10 dkg Maroni hámozott egész gesztenye
kb 3-4 evőkanál Spar napraforgó étolaj a sütéshez
2 evőkanál sűrített paradicsom
1 teáskanál cukor
2-3 evőkanál citromlé
petrezselyem
só
bors
paradicsomlé vagy víz
Egy éjszakát pihentetjük a hűtőben.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Magyar konyha
Magyar konyha