Főző club: Magyar konyha

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kezdőlap › Marinált gesztenye és cukkini, polentával
Marinált gesztenye és cukkini, polentával
Forrás: 
 dejofozni.blogspot
Marinált gesztenye és cukkini, polentával

Hozzávalók:

1 db cukkini 
10 dkg Maroni hámozott egész gesztenye 
kb 3-4 evőkanál Spar napraforgó étolaj a sütéshez 
2 evőkanál sűrített paradicsom 
1 teáskanál cukor 
2-3 evőkanál citromlé 
petrezselyem 
 
bors 
paradicsomlé vagy víz

Elkészítés:

A cukkinit alaposan megmossuk, majd 1x1 centiméteres kockára vágjuk. A gesztenyét először félbe, majd még kettőbe vágjuk. Olajat hevítünk egy serpenyőben, majd abban megsütjük a gombát, amikor már elkészült, beletesszük a gesztenyét. Pár perc után beletesszük a sűrített paradicsomot, ízesítjük sóval, cukorral és borssal. Felöntjük annyi vízzel (kb. 1 dl), hogy krémes állagú legyen. További 5 percet "főzzük", majd lehúzzuk a tűzről. Ekkor facsarjunk bele citromot, és szórjuk meg apróra vágott friss petrezselyemmel. 
Egy éjszakát pihentetjük a hűtőben.

A hideg marinált zöldségeket grillezett snidlinges polentakoronggal tálaljuk.

Címkék: receptek

Kapcsolódó bejegyzések:

  Magyar konyha

  Magyar konyha

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu