Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Mángoldos gesztenyekrémleves
Hozzávalók: 15 dkg mángold levél Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát előkészítjük, felszeleteljük és olajon megdinszteljük. A gesztenyét apróra vágjuk és hozzáadjuk a hagymához. A mángoldot megmossuk és durvára vágjuk, majd ezt is beletesszük a levesbe. Öt perc után, miután már a mángold összeesett, felöntjük kb. 2-3 dl zöldségalaplével, borsozzuk és főzzük további 10-15 percet. Ezután botmixerrel pürésítjük a levest, tejet adunk hozzá és felforraljuk; majd levesszük a tűzről, hozzáadjuk a borecetet és a tejfölt (először kis adagot keverjük el egy tálban, majd utána adjuk hozzá a leveshez).
10 dkg Maroni natúr gesztenye
2 fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
0,7 dl Spar étolaj
zöldségalaplé (vagy víz)
2 dl tej
1 kis doboz Spar 20%-os tejföl
1 evőkanál tokaji borecet
ízlés szerint só és bors
Forrón tálaljuk, pirítóssal vagy krutonnal.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Magyar konyha
Magyar konyha