Főző club: RECEPTEK

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Almás máglyarakás kiflivel (Máglyarakás 2.) recept
Almás máglyarakás kiflivel (Máglyarakás 2.) recept 
  • előkészület: 30 perc
  • főzés: 10 perc
  • sütés: 10 perc
közepes
hozzávalók 4 főre
  • 300 g kifli
  • 500 ml tej 
  • 1 db citrom reszelt héja 
  • vanília eszencia 
  • 5 db tojássárga
  • 70 g cukor 
  • 200 g baracklekvár

Almás réteghez: 

  • 700 g alma
  • 30 g cukor 
  • 1 db citrom leve 
  • 1 tk őrölt fahéj

Habhoz: 

  • 70 g cukor 
  • 5 db tojásfehérje
 
story

Finom, gyorsan elkészül és nem kell azon gondolkodni, meddig áll el! Pillanatok alatt elfogy. :)

elkészítés 
  1. A kifliket felkarikázzuk, majd egy nagy tálba tesszük.
  2. A fél liter tejet a vaníliával és a citromhéjjal felforraljuk, majd a kiflikre öntjük.
  3. A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük és ezt is a kiflikre öntjük, jól átforgatjuk.
  4. A kivajazott tepsibe tesszük.
  5. Az almát meghámozzuk, felszeleteljük, a citrom levével, a fahéjjal, cukorral fedő alatt puhára pároljuk.
  6. Az almát a kiflire rétegezzük, és megkenjük baracklekvárral.
  7. A tojásfehérjét kemény habbá verjük és óvatosan beleforgatjuk a baracklekvárt.
  8. Az alma tetejére simítjuk.
  9. Kb 10-15 perc alatt készre sütjük.

 

Címkék: a magyar konyha remekei

Kapcsolódó bejegyzések:

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu