Főző club: blog

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Főző club blogja

 

Az alábbi felsorolás nagyon hatásos, ha nyersen fogyasztjuk:

Isten patikája!

Sárgarépa:
Egy szelet sárgarépa úgy néz ki, mint egy emberi szem.

A pupilla, az írisz, a sugárirányú vonalak úgy néznek ki, mint az emberi szem.

És IGEN, a tudomány ma már tudja, a sárgarépa nagyszerűen feljavítja a szem vérkeringését és működését.

 

Paradicsom:
A paradicsomnak négy kamrája van és piros.
A szívnek négy kamrája van és piros A kutatások azt mutatják, hogy a paradicsomok tele vannak lycopine-okkal amik igazi táplálék a vérnek és a szívnek.

Tovább 

 

BAZSALIKOMOS SAJTOS CSIRKEMELL

 

 

 

 

Hozzávalók:


2 db csirkemell
1 pohár joghurt
20 dkg mozzarella sajt
1 evőkanál olívaolaj
bazsalikom, paprika, paradicsom

 

A joghurtot összekeverem bazsalikommal /nekem szárított bazsalikom volt itthon, de a friss apróra vágott biztos finomabb/ egy pici sóval  és egy evőkanál olívaolajjal.

A felszeletelt csirkemellet belekeverem ebbe a masszába, és egy éjszakát a hűtőben hagyom pácolódni.

Tovább 

 
Hógolyó
Hozzávalók:
  • 10 dkg zabpehely,
  • 10 dkg kókuszreszelék,
  • 5-10 dkg tisztára mosott mazsola,
  • kevés méz,
  • fahéj v. vanília,
  • díszítéshez kókuszreszelék.
 
Elkészítés:

A zabpelyhet száraz serpenyőben 1-2 perc alatt világosra pirítjuk, majd öntsük le egy kevés vízzel. Tegyünk hozzá mazsolát, és hagyjuk állni legalább fél óráig, hogy a zabpehely megduzzadhasson. Keverjünk hozzá kevés mézet, fahéjat vagy vaníliát, 10 dkg kókuszreszeléket.

Utolsó hozzászólás

Eipl Jánosné üzente 15 éve

Elkészítettem ezt a golyót, mondhatom, nagyon finom, egészséges csemege! Gondoljatok bele, milyen egészséges dolog a zabpehely, nem beszélve a többi alkotóelemről! nagy sikere volt!

Tovább 

LECK BERNADETTE A LEGÚJABB TAGUNK MÁRIS MEGOSZTOTTA VELÜNK EGY PALACSINTA RECEPTJÉT NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK

 

.Kedves Panni!
Köszönöm a meghívásod, Csak most értem ide, mert nagyon sok a munkám.
Ha már palacsintáról beszélünk, akkor leírom, hogy én többek között sósat is készítek.
Azaz, fött sonkát összekeverek tejföllel, úgy hogy az krémszerü legyen. Ezzel megtöltöm a palacsintákat. Megszórom sajttal, s sütöben addig melegítem, amig a sajt rá nem olvadt.

Tovább 

Mese-almás
Hozzávalók:
  • 40 dkg liszt (15 dkg barnaliszt, 25 dkg fehérliszt),
  • 1 cs. sütőpor,
  • só,
  • 15 dkg cukor,
  • 1 db tojás,
  • 15 dkg vaj (margarin),
  • 1 csésze tejföl.

Töltelékhez:

  • 1 kg alma,
  • 1 cs. vanília cukor,
  • fahéj,
  • tetejére durvára vágott dió.
 
Elkészítés:

Először a tölteléket készítjük el. A meghámozott, kimagvalt almát 1-2 mm vastag szeletekre vágjuk. és a vaníliás cukorral és fahéjjal együtt puhára dinszteljük.

Utolsó hozzászólás

Eipl Jánosné üzente 15 éve

Ez a mese-almás mesés lehet!

Tovább 

Gyümölcskenyér
Hozzávalók:
  • 25 dkg liszt,
  • 1/2 cs. sütőpor,
  • 25 dkg kristálycukor,
  • 8 dkg margarin,
  • 2 db tojás,
  • 1 dl tej,
  • 1 dl tejföl,
  • 5 dkg dió,
  • 5 dkg mazsola,
  • bármilyen aszalt gyümölcs apróra vágva,
  • 1 cs. vanília cukor,
  • 1 citrom
  • 2 narancs reszelt héja.
 
Elkészítés:

A hozzávalókat összekeverjük, majd kivajazott, lisztezett őzgerincformában sütjük. Mérjünk mindent bőven, hogy a két formára elég legyen a tészta.

Tovább 

Félbarna pogácsa (olajjal)
Hozzávalók:
  • 4 csésze melegvíz,
  • 50 gr élesztő,
  • 4 ek. méz,
  • 6 csésze finomliszt,
  • 4 csésze teljes őrlésű liszt,
  • 4 kk. só,
  • 1 csésze olaj.
 
Elkészítés:

Megjegyzés: még finomabb lesz, ha 2 csésze szójamaradékot (szójatej készítés mellékterméke) is belekeverünk; - ízlésünk és éléskamránk tartalma szerint tehetünk a tésztába dióbelet, napraforgómagot, tökmagot stb. Az élesztőt mézes vízben megfuttatjuk.

Tovább 

Diós beigli
Hozzávalók:
  • 0,5 kg teljes kiőrl.liszt
  • 0,5 kg fehér liszt
  • 1 narancs héja nélkül
  • 1 k.k. só
  • 1 pohár olaj (1-1 ½ dl)
  • egy diónagyságú élesztő
  • növényi tej, amennyit felvesz, hogy puha tésztát kapjunk
  • 1-2 vaniliarúd
  • 400 dkg őrölt dió.
 
Elkészítés:

Az első 6-ból egy masszát gyúrunk és kisimítjuk. A diót összekeverjük a vaníliával, a lapra rákenjük és felcsavarjuk rúd alakban. Olajozott tepsibe tsszük és megsütjük.

Tovább 

KÜLÖN KÉRÉSRE EGY PÁR VEGETÁRIÁNUS SÜTEMÉNY RECEPT.

 

BABOS POGÁCSA

 

Hozzávalók:
  • 1 kg finom liszt,
  • 40 dkg főtt tarka bab,
  • 40 dkg vaj,
  • 5 dkg élesztő,
  • 2 dl tejföl,
  • 2 tojás,
  • 2 dkg só,
  • 5 gr őrőlt fehér bors.
 
Elkészítés:

A főtt babot kihűtve húsdarálón ledaráljuk, hozzáadjuk a margarint, élesztőt, tejfölt, tojást, sót, borsot. Ebből lágy kovászt készítünk, melyet 10-15 percig hidegen pihentetünk.

Tovább 

Olasz dressingben sült csirke

 

 

Hozzávalók (6 sz.):

6 csirkemell, 2,5 dl olasz dressing, 8 zöldhagyma, 4 gerezd fokhagyma, 2 friss erős vagy édes paprika 45 dkg rákhús, 10 dkg vaj, só, bors, erős paprikapor.


A csirkét bőrözze le, csontozza ki, szórja só-bors-paprika keverékével, öntse fel az olasz dressinggel, süsse előmelegített sütőben, közepesnél erősebb hőnfélkészre, majd kivéve a léből grillezze vagy süsse roston oldalanként 7 percig.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu