Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
BAZSALIKOMOS SAJTOS CSIRKEMELL
Hozzávalók:
2 db csirkemell
1 pohár joghurt
20 dkg mozzarella sajt
1 evőkanál olívaolaj
bazsalikom, paprika, paradicsom
A joghurtot összekeverem bazsalikommal /nekem szárított bazsalikom volt itthon, de a friss apróra vágott biztos finomabb/ egy pici sóval és egy evőkanál olívaolajjal.
A
felszeletelt csirkemellet belekeverem ebbe a masszába, és egy éjszakát a
hűtőben hagyom pácolódni. A hűtőből kivett csirkemellet abban a lében amiben
pácolódott felteszem egy lábasban, és így gyönyörűen átpuhul a hús.
Kb. 20 perc alatt finom puha lesz, akkor kiszedem egy tepsibe, ha maradt még a
levéből azt is aláöntöm, rárakom a felszeletelt sajtot, a csíkokra vágott
paprikát, a felszeletelt paradicsomot, és készre sütöm.
Nagyon ízletes és igazán diétás étel. Én zöldséges rizzsel tálaltam: 1 csésze rizst, egy pici zsiradékon megfuttatok, sózom, és belekeverek egy púpozott csésze mirelit, vegyes zöldségkeveréket és 2 csésze vizet. Amikor felforrt lefedem, kb. 10 percig nagyon lassú tűzön hagyom, utána elzárom alatta a tüzet és hagyom állni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK