Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kissé bizarrnak tűnhet, de az eper, bodza spárga triónál kevés jobb dolog van a világon, érdemes legalább egyszer belevágni. Utána úgyis alig várjuk majd az eper- és spárgaszezont!
Hozzávalók 4 személyre:
A tésztához:
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, és a sárgáját a cukorral, a vaníliás cukorral habosra keverjük.
Hozzáadjuk
a tejet, a tejszínt, a sót, a fahéjat, a reszelt citrom- és
narancshéjat, valamint a lisztet. Legvégül a tojásfehérjékből vert
kemény habbal lazítjuk.
Lassú tűzön kevés vajon mindkét oldalát
megsütjük. A fehér spárgát szárvégénél vékonyan meghámozzuk, és
citromos, cukros vízben leforrázzuk.
Az epret megmossuk, a felét kockára vágjuk. Lábasban a bodzaszörppel és a cukorral 20 percig főzzük, majd átpasszírozzuk.
A
palacsintákat a spárgával, a friss, szeletekre vágott eperrel és az
eperöntettel rétegezve egymásra rakjuk, és azonnal fogyasztjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK