Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Nagyon mutatós étel, mégse nagy ördöngösség elkészíteni, vendégek lenyűgözésére nagyon alkalmas.
Hozzávalók 4 személyre:
Elkészítés:
A
zöld spárgát szárvégénél vékonyan meghámozzuk és megmossuk. A
csirkemelleket kettényitjuk, megszórjuk frissen őrölt borssal, és
mindegyikbe 4-4 szál spárgát teszünk.
Félbehajtjuk, fogvájóval vagy hústűvel összetűzzük, és mindkét oldalát besózzuk.
Serpenyőben
kevés olajat forrósítunk, és a csirkék bőrös felét erősen lenyomva
ropogósra sütjük. Ezután akár a serpenyőben – ha nem műanyag nyelű –
vagy egy kis tepsiben a bőrös oldalával felfelé, kb. 150-160 C fokos
sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Vastagon felszeleteljük, és friss salátával kínáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK