Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
CITROMOS-TEJFÖLÖS LIBACOMB
4 db kicsi pecsenyeliba-comb, 2 dl tejföl, 1 citrom, 1 teáskanál só, 1 mokkáskanál őrölt fekete bors, késhegynyi őrölt babérlevél.
A libacombokat egyenként, bőrös felükkel lefelé, kuktafazékban lepirítom. (Ha a bőrös fele van alul, akkor rögtön kisül belőle annyi zsír, amin szépen lepirul.) Ezután a kuktából kiszedem a combokat, és a pecsenyelevet is kiöntöm belőle. Beleteszem a lyukas párolóbetétet, és ráfektetek egy megsózott, megborsozott, babérlevéllel megszórt, lepirított combot. Rálocsolok kevés tejfölt, majd a megmosott, vékonyra karikázott citromból ráteszek két karikát. Erre újabb libacombot rakok, és addig folytatom, míg el nem fogy a hozzávaló. A betét alá öntök 2 dl vizet és a pecsenyelevet, majd a kuktát lezárom. A jelzéstől számított 40 perc múlva meggyőződök róla, hogy megpuhult-e a libahús. (Ha nem, még tovább párolom.) Ezután a combokat bőrös felükkel felfelé lapos tűzálló tálra fektetem, levével meglocsolom, majd az előmelegített, forró sütőbe teszem, hogy pirosra, ropogósra süljön a teteje. Tálaláskor egy-két evőkanál megsózott tejföllel meglocsolom. Sült burgonya vagy petrezselymes rizs illik hozzá.
Elkészítési ideje: 85 perc
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK