Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Csirke boros mártásban
Hozzávalók:
4 nagy csirkemell, fűszerkeverék ízlés szerint, 2,5 dl Worchestershire bormártás, 3 ek citromlé, 10 dkg fűszeres prézli, 10 dkg Parmezánsajt- reszelék, 1,2 dl olívaolaj, 1 citrom, 2,5 dl csirkeleveslé.
A csirkét csontozza ki, a melleket felezze, vágja ketté a belső és külsö réteget, a nagyobb külsőt vágja 2 csíkra, enyhe ütögetéssel lapítson el minden darabot. Fűszerezze ízlés szerint keverékkel vagy egyedi fűszerekkel. Keverje a borszószt és citromlevet, forgassa bele a csirkét, hagyja pácolódni kb. 10 percig, tartsa meg a páclevet. Keverje a prézlit a sajttal, forgassa bele a csirkét míg mindenütt bevonja. Nagy serpenyőben, olívaolajon, erős hőn süsse mindkét oldalon enyhe barnára, vigyázzon hogy ne süsse túl. Tegye a csirkét tepsibe, enyhén szórja meg olajjal, tegyen minden darabra vékony szelet citromot. A serpenyőből szedje ki az olaj zömét 1 evőkanálnyit hagyva benn csak belőle, töltse rá a páclevet, forralja míg fele elfő. Adja hozzá a csirkelevest, főzze míg fele elfő. Töltse a csirkére és süsse azt sütőben 15-20 percig, míg a lé bugyborékoli kezd. Körítse vajas nudlival és párolt zöldségkeverékkel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK