Főző club: RECEPTEK

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Almás palacsinta

A hámozott, vékony szeletekre vágott almákat vajon megpároljuk. Az édes palacsintatésztából - lehetőleg vajon - a szokásosnál vastagabb tésztát sütünk úgy, hogy amikor a tészta a serpenyőben már összeállt, akkor az almaszeleteket belenyomkodjuk, megforgatjuk benne, és készre sütjük.

Melegen, fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.

Címkék: a magyar konyha remekei

Kapcsolódó bejegyzések:

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Bettike! Ez nálunk nagyon menő kaja, én ki is rántom utána, miután megtöltöttem az általad leírt krémmel, feltekerem, és bepanírozom.A Barbarának vegetárinusat csinálok, zöldséggel töltöm, úgy rántom ki.Nagyon finom a brokkolis, a gombás.Próbáld ki. Szia, Panni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Panni!
Köszönöm a meghívásod, Csak most értem ide, mert nagyon sok a munkám.
Ha már palacsintáról beszélünk, akkor leírom, hogy én többek között sósat is készítek.
Azaz, fött sonkát összekeverek tejföllel, úgy hogy az krémszerü legyen. Ezzel megtöltöm a palacsintákat. Megszórom sajttal, s sütöben addig melegítem, amig a sajt rá nem olvadt.
Ezt uzsonnaként szoktam felszolgálni.

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Szia Zsuzsa!Örülök, hogy itt vagy, nagyon aktívnak tartalak!Én a palacsintába nem teszek krumplit, viszont töltelékben igen.Nem tudom ettél-e már tejföllel kikevert, főtt,áttört burgonyával töltött palacsintát.Anyukám szokta csinálni.Isteni finom, ámbár CSAK FRISSEN!Az epres is érdekes lehet.Szia, Panni

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Tavasszal amikor sok az eper,de jó bármilyen gyümölcs ami reszelhető.Na 5 tojási anit kikeverek mint a piskótát ebbe teszem a gyümölcsöt és annyi prézlit adok hozzá hogy ne legyen híg és olajban kisütöm galuskának

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Krumplit szoktatok a palacsinta tésztába reszelni?

Válasz

Anda Jozsef üzente 14 éve

Először is nagyon szépen köszönöm hozzászólásod,örülök,hogy most már egyre több tagnak van hozzászólása és véleménye.Ha a tésztába van bele reszelve az alma akkor jobban kihozza az ízeket.

Válasz

TÓTHNÉ KISS KLÁRA üzente 14 éve

Az ötlet tetszik. Én egy másik formájában szoktam csinálni. A sűrűbb palacsinta tésztába reszelem a meghámozott almát./a reszelő nagy résü részét használom/ Összekeverem, utána sütöm,ugyanúgy fahéjas porcukorral tálalom.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu