Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
GESZTENYES TIRAMISU
Egy hosszukas plum. cake formahoz:
40-60 db babapiskota 2, 5 dl tej 1 kis stampedli
rum
Gesztenyekremhez:
20 dkg gesztenyepure 10 dkg porcukor 1 csom. vanilias cukor 2, 5 dl tejszin 4 zselatinlap 15 dkg narancslekvar
Csokolades parizsi kremhez:
20 dkg etcsokolade
2, 5 dl tejszin
A kiengedett gesztenyepuret a porcukorral +
vanilias cukorral simara keverjuk. (Kozben a zselatinlapokat pici
vizben puhulni hagyjuk, majd kinyomkodjuk, es keves meleg vizben
feloldjuk). A tejszintbol kemeny habot
verunk, es a zselatinnal egyutt a gesztenyemasszahoz adagoljuk
ovatosan.
Ezennel keszen vagyunk a gesztenyekremmel. Egy
hosszukas plum-cake format kibelelunk folpackkal, es a rumos tejben
eppen csak megmarjuk a piskotakat, amivel egy sort rakunk. Megkenjuk
narancslekvarral es a gesztenyekrem felet rakenjuk. Ujra megmartott
babapiskota-sor, narancslekvar , majd a gesztenyekrem masik fele.
Ujra babapiskota, es betesszuk a hutobe kb. 3 ora hosszara.
A
hutobol kiveve a csokoladekremet rakenjuk, es martogatott piskotaval
fejezzuk be. Egy ejszakat allhat a hutoben, nem art neki!!!!!!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK