Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
2010.06.04. péntek 10:55 |
Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg tisztított/nyúzott busafilé, 1 fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál extra szűz olívaolaj, 1 csipetnyi szárított erős paprika, 30 dkg friss paradicsom, vagy hámozott paradicsom konzerv, 1 csokor petrezselyem, 1 evőkanál Capri bogyó, 1 evőkanál olívabogyó, 2 db sárgarépa, só, bors, oreganó
Teflonserpenyőben, olívaolajon megpirítjuk a darabolt vöröshagymát, fokhagymát és a csipetnyi erős paprikát, majd hozzáadjuk a darabolt friss paradicsomot, vagy pedig a passzírozott, hámozott paradicsomot és közepes lángon főzzük. Amikor a paradicsom felhabzik, hozzáadjuk az olívabogyókat és a Capri bogyókat. A felcsíkozott busafilét kevés olívaolajon, teflonserpenyőben megpirítjuk, majd a kisült zsírja és az olaj nélkül áttesszük a paradicsomos mártásba, hozzáadjuk a vágott petrezselymet és egy csipetnyi oreganót, sózzuk, borsozzuk és fedő alatt, közepes lángon 3 perc alatt készre pároljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK