Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kissé bizarrnak tűnhet, de az eper, bodza spárga triónál kevés jobb dolog van a világon, érdemes legalább egyszer belevágni. Utána úgyis alig várjuk majd az eper- és spárgaszezont!
Hozzávalók
4 személyre:
A
tésztához:
Elkészítés:
A
tojásokat kettéválasztjuk, és a sárgáját a cukorral, a vaníliás cukorral
habosra keverjük.
Hozzáadjuk a tejet, a tejszínt, a sót, a fahéjat,
a reszelt citrom- és narancshéjat, valamint a lisztet. Legvégül a
tojásfehérjékből vert kemény habbal lazítjuk.
Lassú tűzön kevés
vajon mindkét oldalát megsütjük. A fehér spárgát szárvégénél vékonyan
meghámozzuk, és citromos, cukros vízben leforrázzuk.
Az epret
megmossuk, a felét kockára vágjuk. Lábasban a bodzaszörppel és a
cukorral 20 percig főzzük, majd átpasszírozzuk.
A palacsintákat a
spárgával, a friss, szeletekre vágott eperrel és az eperöntettel
rétegezve egymásra rakjuk, és azonnal fogyasztjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK