Főző club: RECEPTEK

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Húspogácsa kecskesajttal és brokkolis burgonyapürével


Kétfogásos 
vacsora olcsón, darált hússal Hozzávalók 4 személyre:
• 50 dkg darált hús
• 10 dkg száraz kenyér
• 12 dkg kecskesajt
• só, bors
• fahéj
• bazsalikom
• 1 fej vöröshagyma
• 1 tojás

A püréhez:
• 60 dkg burgonya
• 15 dkg brokkoli
• 0,5 dl tejszín
• 5 dkg vaj
• 0.5 dl tej

A darált húst összekeverjük a beáztatott kenyérrel, a tojással és a finomra vágott, lepirított vöröshagymával. Sóval, borssal, egy csipet őrölt fahéjjal és vágott bazsalikommal ízesítjük. Ezt a masszát szépen összedolgozzuk, majd négy egyforma részre osztjuk. A kecskesajtot is négy egyforma darabra vágjuk. A bekevert darált húsból négy egyforma gombócot formázunk, és a közepébe nyomjuk a sajtot úgy, hogy a hús teljesen körülvegye. Közepes lángon, kevés olajon teflonserpenyőben minden oldalát megsütjük, hogy mindenhol egyenletesen átsüljön.

Közben a burgonyát meghámozzuk, kisebb darabokra vágjuk, és sós vízben megfőzzük. Amint megfőtt, leöntjük róla a vizet. Tejszínnel és vajjal habosra keverjük. A brokkolit leforrázzuk, és apróbb darabokra vágjuk. Hozzákeverjük az elkészült burgonyapüréhez, és a kecskesajtos húspogácsával tálaljuk.

Címkék: a magyar konyha remekei

Kapcsolódó bejegyzések:

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu