Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Raguleves húsgolyóval
Hozzávalók
4 személyre:
• 30 dkg darált hús
• 1 fej hagyma
•
15 dkg sárgarépa
• 15 dkg zeller
• 10 dkg burgonya
• 2 dl
tejföl
• 1 citrom
• só, bors, fűszerpaprika
• cukor
• 1
tojás
• 1 evőkanál liszt
A hagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Folyamatos kevergetés közben megszórjuk egy kis fűszerpaprikával. Vigyázunk, hogy meg ne égjen, majd egy kis vízzel felöntjük. A zöldségeket kockára vágjuk, és a lepirított hagymán picit pároljuk őket, majd felöntjük körülbelül 1 liter vízzel. Öt perc forrás után a burgonyát is beletesszük. Kevés cukorral és sóval ízesítjük.
A darált húst tojással, vágott petrezselyemmel, sóval, borssal összekeverjük. Apró gombócokat formázunk a masszából, majd félretesszük. Amikor félig megfőttek a zöldségek a levesben, akkor adjuk hozzá a húsgombócokat, és készre főzzük őket. Citromlével beállítjuk az ízét. A tejfölt liszttel és kevés vízzel csomómentesre keverjük, majd a leveshez adjuk, és besűrítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK