Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Sváb kovászos uborka recept:
Végy 1 nagy uborkás üveget!
Alulra
pakolj bele 1 csokor kaprot. Erre 1 sor karikára vágott nyers
burgonyát.
/Nem tévedés, nem kenyeret! Én öreg krumplit spájzolok be
erre a
célra. A lé sose penészesedik meg, áttetszően tiszta marad és
behűtve a legfinomabb nyári üdítő ital./ Erre pakolom a megmosott, fel
hasított
uborkát, amelyet aznap reggel /!/ szedek le, mert csak akkor
lesz
ropogós.
Tetejére szintén karikára vágott nyers ,öreg krumplit
rakosgatok
.Legfelülre jön még 1 csokor kemény szárú kapor,amely alkalmas arra
is,
hogy leszorítsa az egész rakományt.
Végül leöntöm langyos, sós
vízzel /ahány liter víz, annyi evőkanál
só/, kistányérral letakarom, 3
nap múlva csudát tálalhat a
családjának. Én egy esztergomi, Ferences atyától tudom a receptet. Ha
egyszer
kipróbálják, nem bánják meg.
Jó étvágyat !
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK