Főző club: RECEPTEK

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Sajtos burgonya krémleves

 

Hozzávalók:

40 dkg burgonya

1 púposabb evőkanál liszt

2 ek olaj

0,3 l tej

10 dkg reszelt sajt

1 cs. snidling

só, bors, majoránna

pirított zsemle

A burgonyát kockára vágom, és annyi sós vízben megfőzöm, amennyi bőven ellepi.  Ha már puha, összeturmixolom egy mixelőrúddal a főzővízben. A lisztből és az olajból világos rántást készítek, felöntöm a  hideg tejjel, a leveshez öntöm, majd felforralom. Ízesítem borssal, majoránnával, és beleszórom a reszelt sajtot is. Addig kevergetem, míg a sajt elolvad. Ha szükséges, tejjel vagy vízzel higítom, hogy kicsit sűrűbb krémleves állaga legyen.

Pirított zsemlekockával, apróra vágott snidlinggel, és egy kevés reszelt sajttal tálalom.

A burgonyát sós vízben 
felteszem főni. Ha 
megpuhult, rúdturmix segítségével pépesítem. A 
lisztből és a vajból világos rántást készítek.
Felöntöm a tejjel, 
miközben símára keverem. Hozzáöntöm a leveshez... ...fűszerezem borssal... ...majoránnával...
..és hozzáreszelem
 a sajtot. Snidlinggel és pirított
            zsemlekockával tálalom.  

Címkék: a magyar konyha remekei

Kapcsolódó bejegyzések:

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

  RECEPTEK

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Eipl Jánosné üzente 14 éve

FINI!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu