Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Halak, rákok finom bundában
Hozzávalók 6-8 személyre:
•
10 dkg afrikai harcsafilé
• 5 dkg lazacfilé
• 8 darab garnélarák
(tisztított vagy héjas)
A tésztához:
• 3 tojás
•
30 dkg liszt
• 1 dl folyadék (lehet víz, tej vagy sör)
• 1
teáskanál só
A bundákhoz:
• 3 evőkanál szezámmag
•
3 evőkanál pisztácia, apróra vágva
• bő olaj a sütéshez
A halakat ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, majd a rákokkal együtt kevés sóval megszórjuk, és állni hagyjuk pár percig. A tészta hozzávalóit, vagyis a tojást, a lisztet, a kiválasztott folyadékot és a sót egy keverőtálban sima, sűrű palacsintatésztává keverjük botmixer segítségével. Az olajat felmelegítjük, majd ha már forró, a besózott, előkészített halakat, rákokat megmártjuk a palacsintatésztában, és szép pirosra sütjük mindkét oldalukat. Sütés előtt a tésztában megmártott halakat szezámmagban és pisztáciában is megforgat(hat)juk.
Tipp: Ha csak héjas garnélarákot tud beszerezni, látogasson el a www.kovacslazar.hu weboldalra, ahol meg tudja nézni a rákok előkészítését/pucolását bemutató videót.
Elkészítési
idő: 15 perc
1 adag 251 kcal
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK