Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kategória:
Vegetáriánus
ételek
Hozzávalók:
4 dkg szárított vargánya gomba
75 dkg sampinyon gomba
2 fej vöröshagyma
2 evőkanál vaj
1 kiskanál só
fél kávéskanál bors
2,5 dl tejszín
1 kg burgonya
2 tojás
4 evőkanál aprított petrezselyem
5 dkg sajt
Elkészítés:
A vargányát 2,5 dl meleg vízben megpuhítjuk. A hagymát apró kockára
vágva vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a vargányát és 10 percig főzzük.
Levesszük a tűzről. A sampinyont hidegen megmossuk, összevágjuk és a
vargányához adjuk. Sózzuk borsozzuk és felforraljuk. Leszűrjük. A léből
1,5 dl-t hagyunk az edényben. Ehez adjuk a tejszínt és fölforraljuk.
Hozzáadjuk a karikára vágott burgonyát és 5 percig főzzük. A burgonya
felét szitával kivesszük és tűzálló tálba rakjuk. Ráteszünk egy sor
gombát és a burgonya másik felét. Felverjük a tojást. A levet apránként
hozzákeverjük és petrezselymet adunk hozzá. Megfűszerezzük és a
burgonyára öntjük. Megszórjuk a reszelt sajttal és aranybarnára sütjük.
Elkészítési idő: 70 perc
Kalóriatartalom: 2460 kcal
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK