Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
<<Előző Következő>> Hozzávalók
Recept
Elkészítés:
A tortaalap:
1. A sütőt 175 fokra előmelegítjük.
2. Sütőpapírból kivágjuk a torta formát, vagy margarinnal kikenjük és kilisztezzük.
3. A margarint a porcukorral simára keverjük, majd a fenti sorrendben egyenként beledolgozzuk a többi hozzávalót is.
4. A tésztát sütőformába kanalazzuk, előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy kész van-e.
5. Sütőrácsra borítjuk, hagyjuk kihűlni.
A krém:
1. A tejszínből kemény habot verünk a cukorral, a vaníliás cukorral, a citromhéjjal és a habfixálóval.
2. A tejszínt óvatosan beleforgatjuk a túróba, majd a krémet a piskótára kenjük.
A teteje:
Elosztjuk a gyümölcsöt a torta tetején, elkészítjük a zselatint a csomagolásán található leírás szerint, és a tetejére kanalazzuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK