Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
<<Előző Következő>> Hozzávalók
Recept
Elkészítés: A vajat megolvasztjuk, rövid
ideig hűlni hagyjuk, majd belekeverjük a finomra összemorzsolt
babapiskótát, és annyi tejet, hogy jól formázható tésztát kapjunk.
Sütőpapírral kibélelt 23 cm-es kapcsos tortaformába nyomkodjuk, és kb.
30 percre hűtőbe tesszük.
A pudingport 2,5 dl
hideg vízben feloldjuk, felforraljuk, és kevergetve kissé kihűtjük. A
túrót a citromlével és a kétféle cukorral simára keverjük.
Evőkanalanként belevegyítjük a kihűlt pudingot, majd a zselatint kb. 1
dl forró vízben feloldunk, ha már csak langyos, ezt is a krémbe
keverjük. A lecsipkedett citromfű leveleket finomra vágjuk, 5 dl
tejszínt ( én hulalával készítettem) kemény habbá felverünk, majd a
citromfűvel együtt a dermedő krémbe keverjük. A krémet egyenletesen a
piskótára simítjuk, majd legalább 2 órára hűtőbe tesszük.
A citromot
vékony szeletekre vágjuk, és díszítjük vele a tortát. Ezután a zacskón
lévő utasításnak megfelelően elkészített, színtelen tortazselével
leöntjük. Egy-két citromfű levéllel is díszíthetjük a torta tetejét.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK