Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítés:
Karikázzuk
fel a megmosott cukkinit, majd teflonserpenyőben olívaolajon 1 gerezd
fokhagymával grillezzük készre. Közben forraljuk fel az alaplevet,
zárjuk le alatta a gázt, adjuk hozzá a kuszkuszt, és fedjük le az
edényt.
A kuszkusz kb. 10 perc alatt magába szívja a levet, és
megpuhul.
A kész kuszkuszt keverjük el a cukkinivel, a felkockázott
sajttal, adjuk hozzá a maradék gerezd aprított fokhagymát, petrezselymet
és mentát.
A lime héjával és levével ízesítsük, sózzuk, borsozzuk,
langyosan tálaljuk.
Jó tudni!
A kuszkusz berber eredetű szó, nagyjából azt jelenti, „”jól megsodort”.
A név a készítési módjára utal, a kuszkusz ugyanis búzából őrölt dara,
amit vízzel és liszttel sodornak (sok helyen még kézzel) apró
gömböcökké, majd leszitálják róla a felesleget, és kiszárítják.
Marokkóban mindig lassan párolják erre szolgáló edényben, ennek hatására
megdagad és megpuhul.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK