Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítés:
A
tojásfehérjét cukorral habbá verjük, hozzákeverjük a keményítőt és a
vaníliaesszenciát, majd nyomózsákból papírral fedett tepsire kerek
lapokat nyomunk. Körülbelül 4-5 cm átmérőjűek legyenek, ha ez megvan,
jöhetnek a szélén látható kis tüskék, így kapunk kosár formát, amibe
később pakolni tudunk. 80 C fokon kb. 1 óráig szárítjuk. Akkor jó, ha
fel tudjuk emelni a papírról. Kihűlés után a tejszínhabot cukorral és a
likőrrel ízesítjük, majd megtöltjük vele a kosárkákat. A tetejére
eperszeleteket- vagy gerezdeket halmozunk.
Tipp:
A pavlovákat közvetlenül kínálás előtt töltsük meg, hogy ne ázzanak el a
tejszínhabtól.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK