Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Fetával töltött lilahagyma
Hozzávalók 4 személyre:
• 4 közepes méretű lilahagyma
• 25 dkg feta vagy ún.
krémfehérsajt
• 1 tojás
• 1 csokor oregánó
• 4 púpozott
evőkanál zsemlemorzsa
• 1 gerezd fokhagyma
• olívaolaj
• só
Pucoljuk meg a hagymákat, majd sós vízben, forrástól számítva főzzük őket 6-7 percig. A tojást enyhén verjük fel, majd keverjük el a villával összetört sajttal. Dolgozzuk krémesre a keveréket. A morzsát az aprított fokhagymával pirítsuk aranybarnára olívaolajon. 4/5 részét keverjük a sajtkrémhez. Az oregánót vágjuk fel apróra, ezt is keverjük a krémhez. Várjuk meg, míg a hagymák kihűlnek, vágjuk őket széltében ketté (felénél kicsit feljebb), szedjük ki a belsejüket úgy, hogy csak a külső 2-3 réteg maradjon meg. Töltsük meg a hagymákat a sajtkrémmel, szórjuk rájuk a maradék morzsát, locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal, és 200-220 C fokos sütőben süssük 15-20 percig
Előkészítés: 20
perc
Sütés: 20 perc
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK