Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Könnyű, ízletes vacsora lehet a töltött zöldségekből. Ehetjük melegen is, de szerintem akkor érvényesül legjobban a zöldségek íze, ha kihűlt. Ezzel szemben a töltött hagymát melegen ajánlom – ha kihűl, kicsit megkeményedik a tölteléke.
Morzsás töltött zöldségek |
Hozzávalók 4 személyre:
•
2 szem paradicsom
• 3 darab kaliforniai paprika (sárga, narancs,
piros)
• 1 közepes cukkini és/vagy padlizsán
• 3 gerezd
fokhagyma
• 1 kis csokor petrezselyem
• friss bazsalikom
•
20 dkg zsemlemorzsa
• olívaolaj
• só, bors
Vágjuk ketté a zöldségeket (kivéve a piros paprikát), a paradicsommagokat szedjük ki, és a cukkiniba is vájjunk lyukat úgy, hogy tölteni lehessen. Sózzuk meg, tegyük félre. A piros kaliforniai paprikát kockázzuk fel egészen apróra, és tegyük ugyanezt a cukkini kikapart belsejével. Olívaolajon pirítsuk meg a felkockázott zöldségeket, adjuk hozzá az aprított fokhagymát, a petrezselyem felét, a bazsalikomot és a paradicsomlevet a magokkal. Sózzuk, borsozzuk, zárjuk le alatta a gázt, keverjük bele a zsemlemorzsát. Töltsük meg bőségesen a zöldséges morzsával a kivájt zöldségeket, locsoljuk meg olívaolajjal a tetejüket, és 200 C fokon 25 percig süssük. Ha megsült, friss, aprított petrezselyemmel szórjuk meg, így lesz igazán látványos
Előkészítés: 25 perc
Sütés: 25
perc
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK
RECEPTEK