Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
![]() Fontos, hogy a mellé kínált kiegészítők harmonizáljanak ízben és színben. . Mivel kevés és egészséges fajta olajat tartalmaz (ha extraszűz olivát használunk) - ígyez az összeállítás fogyókúrához is ajánlott. - Köret: petrezselymes krumpli - Saláta: paradicsom, lila hagyma, jégsaláta - Öntet: 1 kis pohár tejföl, 1 kávéskanál mustár, 1 kávéskanál méz, csipet só, friss kakukkfű, bazsalikom, fehérbors Hozzávalók: * 50 dkg spenót * 3 db zsemle * 1 fej reszelt vöröshagyma * 4-5 gerezd összetört fokhagyma * 3 db tojás * só * bors, kakukkfű, római kömény * prézli vagy burgonyapehely * kevés tej * 1,5 deci olivaolaj Elkészítés: Főzzük ki a spenótot, majd szűrjük le, csepegtessük le és vágjuk apróra, vagy mixeljük. A zsemlét áztassuk be kevés tejbe és alaposan nyomkodjuk ki. Egy nagy tálba tegyük át a spenótót és adjuk hozzá a kinyomkodott zsemlét. Fűszerezzük sóval, borssal, római köménnyel, kakukkfűvel. Hogy jobban összeálljon, szórjunk bele zsemlemorzsát. Formáljunk belőlük pogácsákat. Ha túl lágy, az sem gond, egy kanállal szaggassunk belőle nagyobbacska galuskákat a forró olajra és nyomkodjuk szét kissé. A serpenyőbe öntsünk kevés olajat és időnként megforgatva a lepénykéket, süssük át mindkét oldalát. Amikor kissé barnás-pirosas színt vesz fel, helyezzük papírtörlőre, vagy szalvétára, hogy a felesleges olajat leitathassuk róla. |
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Levesreceptek: Hideg nyári levesek
Pillekönnyű gyümölcs-álom
Mókás szendvicsek
Ízutazás hazai tájakon