Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egészséges, egyszerűen elkészíthető köret, vagy akár egytálétel, amit érdemes kipróbálni! Hozzávalók * 1,5 kg sárgarépa * fél kg gyöngyhagyma, vagy kisebb vöröshagyma * 1 csokor petrezselyem * 3 evőkanál olivaolaj, vagy kókuszzsír * 25 dkg császárhús * só, bors (oregánó, rozmaring) Elkészítése: A sárgarépát megpucoljuk és karikákra vágjuk. Tisztítsuk meg a hagymát is, de ezt hagyjuk egyben. Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, vagy kókuszzsírt és dobjuk rá a felkockázott császárhúst. Miután megpirult, kiszedjük a zsiradékból egy tányérra. A forró zsiradékra rátesszük a zöldségeket, a zöldségeket és a petrezselymet. Kicsit pirítsuk át és tegyük rá a császárhúst. Szórjuk rá a sót, borsot, oregánót, rozmaringot. Kevés vizet öntve alá fedő nélkül puhára pároljuk. Tálalhatjuk húsok, rántott gomba mellé, vagy tejföllel meglocsolva diétás egytálételként is remek. Azonban, ha diétának szánjuk, kókuszzsírral érdemes készíteni és a szalonna helyett több fűszert használjunk, pl.: fokhagyma, római kömény, csili, stb. |
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Cserszömörcés házikenyér
Kolozsvári padlizsánkrém