Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A máglyarakást én mindig csak akkor készítem, ha van maradék zsemle vagy kifli.Most volt 4 db kiflim még szilveszterről.Kb 3 dl tejet felforraltam 2-3 evőkanál cukorral,beletettem egy marék mazsolát.2 tojás sárgáját kikevertem 3 evőkanál cukorral, kb 4 dkg vajjal,vaniliáscukorral,Hozzáadtam a felforralt tejhez és jól összekevertem.Amikor a vaj elolvadt,ráöntöttem az előzőleg szeletekre vágott kiflikre.Óvatosan összekevertem,majd egy kivajazott jénai tálba öntöttem. Megszórtam egy kis darált dióval is. A tetejére lecsöpögtetett meggykompótot tettem. Ezután előmelegített sütőben kb. fél óráig sütöttem.Ez idő alatt a tojásfehérjéből kemény habot vertem, adtam hozzá egy kis baracklekvárt és egy kevés kompótlét.Ezt szépen a meggyre simítottam.Egy kiskanál domború lapjával benyomkodtam a habot, ettől lett mintás. Visszatettem a sütőbe. Amikor már kezdett barnulni a teteje, csökkentettem a hőfokot és még egy rövid ideig sütöttem. Ilyen lett az eredmény.Meggyel most csináltam először, mert nem volt itthon almám, de nagyon finom, ízletes lett.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!