Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
50 dkg liszt,25 dkg cukor,1 ráma,1 sütőpor,2 tojás sárgája,kevés tej.
Elkészítése:Összeállítjuk a tésztát,majd 3 részre osztjuk.Egyikbe kakaót gyúrunk.Utána kinyújtjuk az egyik fehér lapot,megkenjük lekvárral,megszórjuk darált dióval.Erre jön a barna tészta,lekvár, darált dió,végül a fehér lap.Megszurkáljuk villával és sütjük.Hagyjuk kihülni.ez idő alatt 2 tojás fehérjét 15 dkg porcukorral és pár csepp ecettel felverünk,rákenjük a kihült tésztára.Megszórjuk 10 dkg dió és kristálycukor keverékével,A képen csak 2 lapos a süti, mert nem volt több dióm darálva,de így is finom lett.CSak úgy magasabb lett volna.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!