Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csirkemell, olaj, só.
karfiol
A besamelhez:
5 dkg vaj, 5 dkg liszt, 3 dl meleg tej,
tejföl, reszelt sajt, só, bors.
(Én csak sacc/kb csinálom)
A csirkemellet kettészedjük, majd félbevágjuk, és kiklopfoljuk,
picit sózzuk.
Az előkészített csirkemelleket egy evőkanálnyi olajon, serpenyőben
megsütjük, majd tepsibe tesszük.
A karfiolrózsákat lefedve, puhára főzzük.
Majd lecsöpögtetjük, és a húsokra tesszük.
Egy serpenyőben kis hőfokon felolvasztjuk a vajat, majd
hozzáadjuk a lisztet.
Ha összekevetük, még mielőtt a liszt elkezdene pirulni,
apránként felöntjük a tejjel, folyamatos kevergetés mellett.
Addig tartjuk a tűzhelyen, folyamatosan kevergetve a besamelt,
míg be nem sűrűsüdik.
Ízlés szerint tejföllel higítjuk, reszeltsajttal dúsítjuk,
végül sózzuk, borsozzuk.
A besamelt a karfiolokra öntjük, majd berakjuk a húsokat a sütőbe
200 C-ra, körülbelül 20-25 percre.
Rizzsel, vagy krumplipürével tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!