Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
25 dkg darált keksz, 18 dkg margarin, 10 dkg porcukor, 1 kupica rum,
1 evőkanál kókuszreszelék, 1-2 kanál kakaó.
Krém:
25 dkg gesztenyepüré, 12 dkg margarin, 10 dkg porcukor,
1 kupica rum, 1 evőkanál kókuszreszelék.
Tetejére:
7 dkg olvasztott csokoládé.(csoki nélkül is finom)
A kekszet megdaráljuk, olvasztott margarinnal, cukorral, rummal, kókusszal és
kakaóval összedolgozzuk.
Ha nem akar összeállni, egy kis hideg teával meglocsoljuk.
A krémhez a gesztenyepürét burgonyanyomón áttörjük és a margarint a cukorral,
rummal és kókuszreszelékkel kikeverjük.
Egy tiszta konyharuhát megvizezünk (én folpackot használok), kiterítjük a
kekszmassza felét, sodrófával kb. 20x15 cm téglalappá nyújtjuk.
A gesztenyetöltelék felét rásimítjuk, majd a konyharuha segítségével az
egészet összegöngyöljük.
A másik tekercset is ugyanígy készítjük el, egy órára hűtőbe tesszük.
Tetejét olvasztott csokoládéval vonjuk be.
Rum helyett én rumaromát használok
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!