Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:zsemle,tej,cukor,tojás,dió,baracklekvár,alma,fahéj,
Elkészítése:a zsemléket vastagabb szeletekre vágjuk.Tejben elkeverjük a tojások sárgáját,és a cukrot.ebben áztatjuk a zsemleszeleteket.Egy mély tepsit vagy jénait vajjal kikenünk zsemlemorzsával meghintjük.A megáztatott zsemle felét lerakjuk bele,a szeletelt almát ráteritjük,cukorral és fahéjjal megszórjuk.Rászórjuk a diót is.Majd a zsemle másik felét is rátesszük,megkenjük baracklekvárral és sütjük.10 percel a sütés vége előtt rátesszük a cukorral felvert tojásfehérje kemény habját.
Én az almát kevés vizben megfőzöm kompótnak és ugy teszem bele,fahéjjal,szegfűszeggel és citrommal ízesitem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!